Strona Główna

LAKIERY I ATRAMENTY DO DRUKAREK I PLOTERÓW

SKLEP INTERNETOWY

KONTAKT

     POLITYKA PRYWATNOŚCI

   Polityka prywatności firmy Prim Jet Color

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Wszelkie dane osobowe uzyskane w trakcie działalności autorespondera są poufne. W żadnym wypadku ani w żadnej formie nie będą ujawniane innym osobom ani innym podmiotom zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych". Zgodnie z tą ustawą Użytkownicy mają prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania.

Prim Jet Color sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego klienta Prim Jet Color sp. z o.o. obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie http://www.primjetcolor.com.pl/polityka_prywatnosci.html

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: Prim Jet Color sp. z o.o. nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów użytkowników swoich serwisów.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisów należących do Prim Jet Color sp.z o.o. oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przez Prim Jet Color sp. z o.o.

DANE OSOBOWE

W czasie korzystania z serwisów należąych do Prim Jet Color sp. z o.o. możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.
Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.
Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej.

ZAMAWIANIE PRODUKTÓW

Zamawianie produktów oferowanych przez Prim Jet Color sp. z o.o. wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

NIEZAPOWIEDZIANE WIADOMOŚCI

Prim Jet Color sp. z o. o. zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Prim Jet Color sp. z o.o. rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne.

Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych Prim Jet Color sp. z o.o.

Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.

W przypadku pytań proszę pisać: marketing@primjetcolor.com.pl

 

 Góra Strony